Minden, ami a nyomtatáshoz csak kellhet

Amikor ezt a cikket olvasod, légy bárhol is, jó eséllyel van a közeledben most is egy nyomtató.

Továbbá valószínűleg egy tintasugaras nyomtatóról van szó, mivel napjainkban ezek számítanak a legnépszerűbb fajtának, mióta megjelentek a nyolcvanas évek végén.

Amennyiben tintasugaras nyomtatót használsz, előbb-utóbb mindenképpen szükséged lesz nyomtatópatronra is, tehát érdemes még a tintapatron rendelés előtt többet megtudnod róluk. A különböző gyártók eltérő technológiákat alkalmaznak, aminek köszönhetően több, különböző működési elvű tintapatron is létezik. Az alapelv összességében megegyezik minden esetben, tehát egészen apró tintapontokat juttatnak a papírra, amikből összeáll a kép vagy a szöveg. Ezek a pontok természetesen rendkívül kicsik, átmérőjük jellemzően 50 és 60 mikron között van. Hogy jobban megértsük, ez mennyire aprót is jelent, elég megemlíteni, hogy egy átlagos emberi hajszál átmérője 70 mikron.

Az Onlinetoner webáruházából gyakorlatilag az összes, valamennyire elterjedtnek számító nyomtató típushoz vásárolhatsz tintapatronokat, valamint lézernyomtatókhoz tonereket. Az eredeti termékek mellett kínálunk kompatibilis, más néven utángyártott nyomtatókellékeket is. Ezek minősége nem marad el az eredeti, tehát a nyomtató gyártójától érkező daraboktól, miközben vételáruk jellemzően csupán a töredékük.

A legfőbb különbség az, hogy az utángyártott bár pontos replika, független gyártóktól érkezik. Kijelenthető tehát, hogy a legtöbbek számára előnyösebb, mint az eredeti, mivel sokkal olcsóbb, azonban bizonyos esetekben a kompatibilis patront például nehezen ismeri fel a nyomtató. Ez sem megoldhatatlan probléma, de ha fontos, hogy a munkában ne legyen semmilyen fennakadás, érdemes az eredeti termékek választását is megfontolni.

Az Onlinetoner mindkét esetben áll rendelkezésedre;

több, mint 20.000 különböző terméket kínálunk jelen pillanatban is, tehát garantáltan megtalálod nálunk, amit keresel, és mi azt rövid határidővel szállítjuk ki neked a megadott címre, akár már másnapra!

Tintapatronok és tonerek mellett gyakorlatilag mindent forgalmazunk, ami a nyomtatáshoz csak kellhet.