Rugalmas és gazdaságos emelőgép kölcsönzés

Amennyiben valamilyen feladat adódik a talajszint felett néhány méterrel, és egy létra egyszerűen túl rövid, míg az állványozás nem életszerű, egy emelőgépre van szükség.

iveco jumboliftTermészetesen számos, egymástól drasztikusan különböző géptípus létezik, és mindegyiknek megvannak a saját erősségei, illetve hátrányai.

Az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől “Spider” típusú emelőgép kölcsönözhető, amik jellemzője, hogy ideálisak a nehezen megközelíthető vagy egyenetlen terepen történő munkára.

Ilyen például, ha családi házak teteje szorul felújításra vagy javításra, szűk utcákra néző magas épületeknél, esetleg áruházakban, uszodákban, tornacsarnokokban vagy templomokban akad valamilyen feladat.

 

Oil & Steel Octopussy 1715 Twin önjáró kosaras emelőnk több okból is kiváló választás, ha a munkaterület nehezen megközelíthető.

Egyik hatalmas előnye, hogy összecsukott állapotban, az emelőkosár leszerelése után szabványos ajtókon is befér.

Továbbá a fajlagos talajterhelése rendkívül alacsony, mivel lánctalpai szélesek, miközben a tömege csupán a töredéke a hasonló kategóriájú gépekének, mindössze 1660 kilogramm. Ennek köszönhetően laza talajon sem kell attól tartani, hogy megsüllyed munka közben, illetve az épületek padlóborításában sem tesz kárt. Stabilitását négy darab kitalpalásnak köszönheti, és nem ellensúlyoknak, ami szintén jelentősen csökkenti az eszköz súlyát.

Az Oil & Steel Octopussy 1715 Twin hibrid meghajtással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy diesel motorja segítségével képes tempós haladásra, azonban kipufogógázoktól mentes, csendes munkavégzésre is, mivel működtethető hálózati feszültségről (230V AC), hosszabbítón keresztül is, ami beltérben ideális.

Kosaras emelő Hévíz környékén kizárólag tőlünk bérelhető, mióta a ZÉGÉP megszüntette gépkölcsönző szolgáltatását. Velünk a kölcsönzés rugalmas, és mind magánszemélyek, mind cégek számára elérhető megfizethető áron. Az emelőgép kölcsönözhető önmagában, vagy akár személyzettel is. Az eszköz akár tizennégy méteres magasságban történő munkát is lehetővé tesz, ezért magától értetődő, hogy használatakor rendkívül fontos minden munkavédelmi szabályzatot maradéktalanul betartani.